Lélekvesztő

Rendező- koreográfus: Fundák Kristóf

Zene: Bede Péter, Boda Gellért, Dióssy Ákos, Fundák Kristóf, Schneider Szilveszter

Táncosok: Balogh János, Dr. Fehér Csaba, Fundák-Kaszai Lili, Fundák Kristóf, Józsa Tamás, Marosy Gerda, Scharek Nóra Júlia

<<<<<INANIMA – LÉLEKVESZTŐ >>>>>

Az előadás legfőbb törekvése, hogy bemutassa, hogy az emberi lélek, hogyan jut el menthetetlenül az elsorvadás állapotáig. Mik azok a külső tényezők amelyek láthatóan, vagy láthatatlanul elősegítik az emberi test lélektelenné válását.
Milyen hosszú folyamatra van szükség, hogy a teljes valódi erőtől duzzadó, küzdő emberi lélek, harcolva sajátmaga, egy közösség, vagy az egész emberiség igazságtalanságaival szemben, teljesen feladja ezt a küzdelmet és elillanva, kiszállva az emberi testből otthagyja azt, mint egy mozgó, de élettelen tárgyat.

<<<<< FOUNDRY DANCE THEATRE >>>>>

Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili által létrehozott Öntöde Színház az idei évben alakult. Barátaik és az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes táncosainak közreműködésével mutatják be első projektjüket, a Lélekvesztőt. Az Öntöde Színház célja, hogy egy közösségben lehetőséget teremtsen a különböző ötletekből és nézőpontokból ébredő gondolatok megszületésének, olyan kollektív matériát hozva létre, melynek forrása a különbözőségből fakad. A társulat ars poeticája a közös alkotás, a gondolatok öntödében történő nemesítése és összeolvasztása, melyek formába öntéséhez a Kárpát-medencében megtalálható anyanyelvi mozgáskincsre támaszkodnak.

TÁMOGATÓINK:
Sín Kulturális Központ
Bethlen Téri Színház
Ambíció Tehetségprogram

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s